In-house marketing! Een nieuwe trend

In-house marketing! Een nieuwe trend

Meest recent Sistav.ru publiceerde een interessant artikel "Stanislav Andreev, Sbermarketing: waarom de lancering van een afdeling binnen een bedrijf", waarin hij sprak over de lancering van een marketing Bureau in-house Bureau. Inhouse Agency is een trend van de afgelopen jaren in de marketing, wat impliceert de oprichting van een marketing afdeling binnen het bedrijf. In het kort, wat Stanislav aandelen met ons is de efficiency, de betrouwbaarheid en de productiviteit van inhouse in vergelijking met de aannemer. Maar! Zoals altijd zijn er nuances die moeten in aanmerking worden genomen onthouden.

De eerste nuance is de grootte van het bedrijf en de reclame budget. Als het budget is minder dan 500 miljoen euro, en je bent een klein bedrijf, dan heb je geen behoefte aan een dergelijk Bureau. Daarnaast zal er altijd een behoefte aan een Manager en een top Manager die zal toezien op al deze zaken. Bovendien heeft deze specialist moet worden van het bedrijf. Dat is, iemand van de bestaande top management van de vennootschap zullen hebben om deze rol te vervullen en worden in het onderwerp. Het is daarom de moeite waard de vraag te stellen - is uw bedrijf klaar Voor het feit dat een van de leiders zal aftreden ten gunste van het ontwikkelen van een eigen Agentschap en die zal vervangen?

Van de voordelen die het zegt Stanislav dit is de structuur van het bedrijf en diepe integratie met het moederbedrijf.

In een eigen organisatie, de structuur wordt bepaald door de behoeften van de klant. veel (alle) digitale agentschappen kunnen veroorloven om te wijzigen van de structuur voor de redenen van de winstgevendheid.

Inhouse Bureau werkt rechtstreeks met de moedermaatschappij en het heeft meer toegang tot de interne gegevens van een besef van de mogelijkheid van communicatie namens het merk, en natuurlijk, niemand heeft opgezegd meer vertrouwen in een dergelijke onderneming.

De resultaten van het creëren van een eigen Agentschap wijzen op een positieve trend. Volgens de Bannerflow enquête, het interne team heeft een aantal voordelen: reactie op marketing trends (37%), een grotere controle over de interne data (32%), meer creativiteit (20%), en het overwinnen van de interne fragmentatie (10%).

De snelheid en de toegang tot de gegevens behoren tot de belangrijkste drivers van MROI groei.

De praktijk toont aan dat de overgang naar de inhousedag heeft een positief effect op deze indicator in de meeste gevallen. Onder de Bannerflow deelnemers aan de enquête, 58% merkte dit effect en slechts 3% niet van merken. Volgens een ANA-enquête, 55% van de ondervraagde bedrijven nadenken over hun eigen marketing bureaus worden de belangrijkste bron voor het maken van nieuwe advertenties.

ASP-marketing bureau houdt de vinger aan de pols en het positioneert zich als een flexibel Bureau dat lost de klant de problemen van praktisch-house. Elke klant krijgt zijn eigen marketeer, of Vice versa, het is geïntegreerd in het Bureau van de klant. Dit stelt u in staat om direct contact en blijf up-to-date met de gehele onderneming gerechten.

Voor elke klant hij verzamelt zijn eigen unieke team, dankzij de gevestigde externe werkprocessen. In feite, de klant krijgt zijn eigen inhouse Agentschap, en de budgetten niet spelen een speciale rol, want de klant betaalt voor de arbeidskosten van elke specialist.

Als u denkt over uw eigen in-house Reisbureau of uw eigen marketing Afdeling, dan is onze service "Uitbesteed marketing" zal van pas komen als nooit tevoren.

Schrijf uw e-mail adres mail@asp-agency.ru of in een gemeenschap in het bericht.